Continuïteit is een voorwaarde voor een gezond bedrijf.


Ook bij tegenslag wilt u er de volgende dag nog staan.

En het jaar erop en het jaar daarna …… !

De verleiding is groot om nu een “boekje open te doen” over hoe wij vanuit risicomanagement of noem het GBV “Gezond Boeren Verstand”, uw continuïteit helpen te beschermen.
Welke wegen er allemaal naar Rome kunnen leiden, het zal u waarschijnlijk weinig interesseren, als het resultaat maar daar is op het moment wanneer nodig.

Weet, uw belangen zijn veels te groot om helemaal geen plannen te maken
U maakt uw plannen, strategische, operationele, voor lange termijn de korte termijn. Soms op papier en vaak in het hoofd. En hoe zit het met de plannen bij “kwade kansen” niet leuk om lang bij stil te staan?

Niet uitgewerkt betekent dat ook niet nodig?
Het belangrijkste in Risicomanagement en continuïteitsplanning (naast het bedenken van maatregelen) is prioriteitsbepaling. Wanneer is het wel en wanneer niet belangrijk genoeg om uit te werken tot een gedegen plan? Welke scenario’s met welke maatregelen en hoe compleet of gedetailleerd moeten ze er zijn?, Hier is geen standaardaanpak, maar houdt het praktisch. Je kunt nooit alles voorzien, maar sommige zaken zijn gewoon te waarschijnlijk (of vormen een te grote bedreiging voor de continuïteit van uw onderneming) die kunnen we niet op hun beloop laten. Schakel ons in.

I like it, when a plan comes together!