10 foto_326465018

Nu snel naar Independer

Of u nu ondernemer bent of een particulier, risico’s en verzekeringen een “noodzakelijk kwaad”.

Wij snappen dat best. Ook goed, een kostenpost of vindt u het wel leuk? Een mooie puzzel om zelf te leggen en een nuttige uitgave? Gewoon maar even die “huis tuin en keuken” verzekeringen zelf regelen, zo moeilijk kan het allemaal niet zijn. Toch?

Wat zullen wij eens zeggen. Succes? Of u kunt het!

Nou misschien beter gesproken, “it’s all-in the mind”

Als je denkt dat je het kunt, of je denkt dat je het niet kunt, je hebt altijd gelijk!

Overigens, voor ons een kleine moeite om u een second opinion te geven. We leven in een zogeheten “omni-channel” wereld. Je kunt je verzekeringen via veel kanalen verkrijgen, zonder adviseur, met adviseur. Op de hoek op het web, via de branche of via uw werkgever. Mogelijkheden genoeg, of is dat nu misschien juist eigenlijk wel weer het probleem?

Eén ding is zeker wanneer u het zelf goed regelt zullen wij het niet gemakkelijk meer overtreffen. Wel hebben wij hulpmiddelen waarin we verzekeraars, producten en productverschillen kunnen analyseren tot zonodig op het “bot”. Ondoorzichtige voorwaarden of constructies of overbodige dekkingen, uiteindelijk kunnen het voor u misschien wel zeer belangrijke details blijken te zijn.

Hoe komen we daar achter of maar niet? Een persoonlijk gesprek een inventarisatie van uw wensen, u raadt het al, dan krijgt u persoonlijke aandacht en een advies op maat en wordt u, daar is ie weer dat vreselijke woord “ontzorgt”. Wat u wilt hoor?